A Secret Retreat

It started with a bath… a simple conversation over a cup of tea quickly evolved in to an ambitious and forward-thinking project that involved building an upper floor extension. It would house a sumptuously designed spa room and walk in wardrobe. Tucked away in the rolling hills of Mid-Devon, this traditional farmhouse would hide more than its fair share of secrets and modern convenience.

Location

Timescale

Guide Price

Project Date

Rolling Devon hills, flock of sheep in winter. 

The clients asked us to design a luxurious and modern interior that would allow them to indulge themselves and embrace a holistic approach to self-care, a welcome respite from the rugged hills and cold weather of their outdoor lifestyle as sheep farmers. 

Traditional Devon Farmhouse hides a Secret Retreat

Project Detail

.

Book a Site Survey

By submitting this form I confirm that I have read the Vision Inc Privacy Policy and agree to the use of my data in accordance with this.